تهیه ته چین رشته پلو با طعمی متفاوت

به گزارش وبلاگ پایگاه داده، این ته چین طعم و مزه بسیار خوبی دارد و چون با گوشت چرخ نموده تهیه می گردد زمان زیادی برای تهیه آن لازم نیست.

تهیه ته چین رشته پلو با طعمی متفاوت

ته چین رشته پلو یکی از انواع ته چین های بسیار خوشمزه و راحت است و می توانید به سادگی آن را در خانه تهیه کنید. شما می توانید این ته چین خوشمزه را با رشته پلویی برای ناهار یا شام تهیه کنید. رشته پلو یکی غذاهای محبوب ما ایرانی ها است که همه ما طعم و مزه آن را دوست داریم. می توانید انواع مغزها و آجیل ها را تفت دهید و برای تزیین این غذا استفاده نمایید. با وبلاگ پایگاه داده همراه باشید تا طرز تهیه ته چین رشته پلو را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه ته چین رشته پلو

  • برنج 2 پیمانه
  • رشته پلویی 150 گرم
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • ماست 1/2 پیمانه
  • زعفران به اندازه لازم
  • گلاب 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 عدد
  • گوشت چرخ نموده 150 گرم
  • کشمش پلویی 3 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، دارچین و پاپریکا به اندازه لازم

طرز تهیه ته چین رشته پلو

مرحله اول

پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی گردد. در ادامه گوشت چرخ نموده را به همراه ادویه ها اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت خوب سرخ گردد. سپس رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته گردد و بعد تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم

برای تهیه مواد ته چین باید زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید و به همراه ماست و زعفران و نمک و گلاب و روغن مایع داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید تا تخم مرغ ها از لختگی خارج گردد. سپس رشته پلویی را از وسط به سه دو نیم کنید و داخل یک بشقاب بریزید و کنار قرار دهید.

مرحله سوم

برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید و روی حرارت قرار دهید و کف روی برنج را بگیرید و تا برنج نرم گردد. در 2 دقیقه خاتمهیی رشته های خردشده را به برنج اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید تا رشته ها نرم گردد و برنج را آبکش کنید و روی آن آب سرد بگیرید.

مرحله چهارم

کف قابلمه کمی روغن و زعفران بریزید و نیمی از رشته پلو را بریزید و بعد از مواد گوشتی تهیه شده در مرحله اول بریزید و مابقی برنج را فشار دهید و روی حرارت میانه به مدت 40 دقیقه دم بگذارید. در ادامه کشمش را با کمی روغن تفت دهید تا پف کند و در خاتمه روی ته چین قرار دهید. اگر به دستور پخت پلوهای مخلوط علاقه دارید، طرز تهیه بادمجان پلو بدون گوشت را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه ته چین رشته پلو

  • می توانید از انواع مغزیجات برای روی ته چین استفاه کنید.
  • برنج را کمی زنده تر بردارید تا حین پخت شفته نگردد.
  • می توانید به دلخواه به مواد میانی گوجه پوره شده یا فلفل دلمه اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "تهیه ته چین رشته پلو با طعمی متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهیه ته چین رشته پلو با طعمی متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید