طرز تهیه مربای به خوشرنگ و نکات کلیدی در تهیه مربا

به گزارش وبلاگ پایگاه داده، برای تهیه مربای به خوشرنگ توصیه می گردد از ظروف مسی بهره ببرید. در ادامه با نکات کلیدی در تهیه مربا، خواص به و دانه به آشنا خواهیم شد.

طرز تهیه مربای به خوشرنگ و نکات کلیدی در تهیه مربا

وبلاگ پایگاه داده | سرویس آشپزی - طرز تهیه مربای به خوشرنگ احتیاج به فوت و فن پیچیده ای نخواهد داشت، تنها با رعایت کردن چند نکته مربای به خوشرنگ خانگی خود را تهیه نمایید.

همچنین شما می توانید با میکس کردن به و اضافه کردن 2 ورق ژلاتین به مواد زیر به راحتی مارمالاد به تهیه نمایید. برای این منظور می بایست ورق ژلاتینی را در آب سرد نرم کنید و سپس به مواد اضافه کنید تا با گرمی خود مارمالاد در آن حل گردد و در نهایت به مدت طولانی در فریزر نگه داری نمایید.

مواد لازم جهت تهیه مربای به

میوه به

1 کیلو گرم

شکر

1 کیلو گرم

آب لیمو تازه

1 قاشق چایخوری

هل، گلاب

به میزان دلخواه

گردو خرد شده

به میزان لازم

طرز تهیه مربای به

  1. برای تهیه مربای به، ابتدا پس از شستشو و خشک کردن، به را به سایز دلخواه برش بزنید و درون ظرف مسی تا حدی که آب روی به ها را بگیرد روی آن آب بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید. توجه داشته باشید که به ها نباید له شوند.
  2. سپس شکر را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم حدود 3 تا 4 ساعت بسته به ضخامت به ها بپزید.
  3. برای چاشنی این مربا بسته به ذائقه خود از دانه های هل و یا گلاب می توانید بهره ببرید. همچنین استفاده از گردوی خرد شده در ساختار این مربا بسیار مطلوب خواهد بود.
  4. برای فهمیدن این نکته که آیا شربت مربا به اندازه کافی قوام آمده است یا خیر می توانید یک قطره از شربت را داخل آب سرد بریزید، اگر تا ته لیوان رسید و از هم باز نشد یعنی شهد از قوام کافی برخوردار است .
  5. اگر رنگ مربا به رنگ دلخواهتان نزدیک بود ولی شربت آن به حد کافی قوام نداشت، می بایست در قابلمه حاوی مربا را باز کنید و اجازه دهید با حرارت متوسط آب اضافی آن تبخیر گردد.
  6. در نهایت زمانی که شربت مربا قوام آمد و رنگ آن قرمز رنگ شد از یک قاشق چایخوری آب لیموی تازه و یا 1/8 قاشق چایخوری جوهر لیمو برای جلوگیری از شکرک زدن مربا استفاده نمایید. توجه داشته باشید که جوشیدن بیش از حد باعث شکرک زدن مربا خواهد شد.
  7. وقتی مربا پخته شد، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و توجه داشته باشید که ظرف کاملاً پر گردد. سپس در ظروف را بگذارید و آن ها را برعکس کنید تا هوا خارج و در آن محکم بسته گردد. بعد از خنک شدن، ظرف مربا را در یخچال بگذارید .

نکاتی که در هنگام تهیه مربا باید بدانید:

  • برای آنکه مربا کیفیت بهتری پیدا کند، بهتر است شکر را چند ساعت (تقریباً 10 ساعت) با تکه های میوه مخلوط کنید. به این مرحله شکرپاش کردن گفته می گردد که برای بسیاری از مرباها از جمله مربای به کاربرد دارد.
  • هرگز برای ترد شدن تکه های میوه، از آب آهک استفاده نکنید زیرا مصرف چنین مرباهایی برای افراد، به خصوص بچه ها و زنان باردار خطرناک است .
  • برای تهیه مربای به می توانید از به رنده شده، خلال شده و یا خرد شده استفاده نمایید. همچنین می توانید بسته به سلیقه خود از قالب های آلومینیومی و یا فشاری برای ایجاد طرح های مختلف بهره ببرید.
  • پوست کندن به برای تهیه مربا کاملا سلیقه ای می باشد.
  • بهترین انتخاب برای پخت مربای به، استفاده از ظروف مسی می باشد. استفاده از ظروف مسی در تهیه مربای به ارتباط مستقیم با کیفیت و رنگ بهتر مربا خواهد داشت. همچنین استفاده از دم کنی در پخت این مربا نتیجه ای مطلوب خواهد داشت.
  • برای هم زدن مربا بهتر است از قاشق چوبی و یا استیل استفاده نمایید.

درباره میوه بهشتی به چه می دانید؟

  • اگر میوه به نرسیده باشد، با قرار دادن آن در دمای اتاق میوه به رنگ زرد در می آید و بو دار می گردد.
  • حال اگر می خواهید میوه به رسیده را چند روز نگه دارید، آن را در یخچال قرار دهید، ولی به را کنارسیب یا گلابی نگذارید، زیرا ممکن است بوی خوش آن بر روی میوه های دیگر اثر بگذارد.
  • به تقویت کننده قلب است.
  • از بین برنده بوی بد دهان است.
  • ادرار آور است.
  • نرم کننده سینه است.
  • مقوی معده و دستگاه هاضمه است.
  • قابض است.
  • خونریزی از رحم را متوقف می نماید.
  • برای هضم غذا مفید است.

مواد مغذی موجود در به

  • میوه به دارای مقدار زیادی فیبر غذایی، پتاسیم، قند و ویتامین C می باشد. این میوه فاقد چربی است.
  • به طور کلی، یک عدد میوه به با وزن 92 گرم، دارای 52 کیلو کالری، 0/37گرم پروتئین، 0/09گرم چربی، 14/08گرم کربوهیدرات، 1/7گرم فیبر و 0 میلی گرم کلسترول می باشد. بیشترین املاح موجود در به، پتاسیم و فسفر و کمترین آنها روی است. بیشترین ویتامین ها در به، ویتامین C و بعد از آن ویتامین A می باشد.

خواص دانه به

  • سرفه را رفع می نماید.
  • جویدن دانه به برای تقویت نیروی جنسی مفید است.
  • لعاب به دانه را روی زخم ها و سوختگی ها بگذارید تا باعث شفای سریع آن ها گردد.
  • آفتاب سوختگی را با مالیدن لعاب به دانه بر روی پوست درمان کنید.
  • اسهال خونی و ساده را درمان می نماید.
  • برای درمان جراحات گلو موثر است.
  • برای درمان تورم های داخلی بدن مفید است.
  • برای التیام ترک پوست دست و بدن، نوکسینه ، لب و بواسیر لعاب به دانه را روی موضع بمالید.
  • برای درمان خشکی زبان و دهان مفید است.
منبع: setare.com

به "طرز تهیه مربای به خوشرنگ و نکات کلیدی در تهیه مربا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای به خوشرنگ و نکات کلیدی در تهیه مربا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید