اولین عرضه صندوق ای تی اف در بورس به ارزش 16 هزار و 500 میلیارد تومان است

به گزارش وبلاگ پایگاه داده، چهارشنبه گذشته حسن روحانی از واگذاری سهام شرکت های مهم بیمه ای و بانکی در قالب صندوق ETF اطلاع داد. به گفته وزیر اقتصاد، اولین صندوق قابل معامله در بورس (ای تی اف) دولتی شامل سه بانک با ارزش 16 هزار و 500 میلیارد تومان در بورس است.

اولین عرضه صندوق ای تی اف در بورس به ارزش 16 هزار و 500 میلیارد تومان است

هفته گذشته رییس جمهور در نشست هیات دولت از واگذاری سهام شرکت های بیمه ای و بانکی در قالب صندوق ETF اطلاع داد و بیان کرد: مردم می توانند تا سقف 2 میلیون تومان این سهام را خریداری نمایند که از تخفیف هم برخوردار می گردد.

روحانی در این نشست اعلام کرد: سال جاری که سال جهش فراوری نام گذاری شده، یکی از راه ها فعالیت صحیح بانک ها و یکی دیگر از راه های مهم، بازار سرمایه است .

پس از اعلام این خبر از سوی رییس جمهور، فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی در نشست با کارشناسان و فعالان بازار سرمایه از عرضه اولین صندوق قابل معامله در بورس (ای تی اف) دولتی شامل سه بانک با ارزش 16 هزار و 500 میلیارد تومان در بورس اطلاع داد.

او اظهار کرد: یکی از حلقه های مفقوده بازار اقتصادی را بورس به سهولت پر می نماید. زمانی که راجع حجم نقدینگی صحبت می کنیم همه نگران هستیم.

او اضافه نمود: اما از آنچه در بورس نگران هستیم؛ سرمایه در گردش است. اگر بازار سرمایه پایداری خود را داشته باشد، بهترین مجرا برای حل مسائل است.

دژپسند گفت: بورس مورد اعتماد مردم شده است و سرمایه های خُرد را به این سمت راهنمایی نموده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی درخواست عرضه مسکن و فعالیت در حوزه مسکن در بورس را مطرح نمود و گفت: باید سمت عرضه و تقاضا را با اطلاعات ارزان قیمت اغنا کنیم.

او اضافه نمود: شنیده می گردد از روستا های دور افتاده کشور برای حضور در بورس مشاوره گرفته می گردد و ما تاکید می کنیم که برای ورود به بازار سرمایه حتما مشاوره گرفته گردد.

وزیر اقتصاد همچنین اظهار کرد: بورس تا خاتمه سال هوشمندسازی می گردد. رشد بازار سرمایه در سال گذشته 7.1 درصد بوده است.

دژپسند گفت: چند روز گدشته شاهد ورود شستا بودیم و این اطمینان را می دهیم که عرضه های اولیه از سهام دولتی ادامه خواهد داشت.

منبع: اتاق بازرگانی ایران

به "اولین عرضه صندوق ای تی اف در بورس به ارزش 16 هزار و 500 میلیارد تومان است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اولین عرضه صندوق ای تی اف در بورس به ارزش 16 هزار و 500 میلیارد تومان است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید