طرز تهیه سوپ ذرت
به گزارش وبلاگ پایگاه داده، سوپ ذرت خواص فراوانی دارد و در مدت زمان کمی آماده می گردد. برای تهیه سوپ ذرت می توانید به جای ذرت تازه از کنسرو ذرت بهره ببرید و به علت اینکه اندازه شیرینی ذرت های کنسروی کمی بیشتر است اندازه شکر مصرفی را می توانید کم تر کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ ذرت
- کره بی نمک چهار قاشق غذاخوری
- پیاز شیرین نصف پیمانه
- ذرت تازه چهار پیمانه
- شکر نصف قاشق غذاخوری
- شیر کم چرب کاله خرید آنلاین دو تا سه پیمانه
- جوز هندی رنده شده یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه سوپ ذرت
مرحله اول
یک تابه با سایز میانه را روی گاز قرار دهید و شعله آن را روی حرارت میانه قرار دهید و کره را درون تابه بیندازید و اجازه دهید تا آن آب گردد.
مرحله دوم
پیاز رنده شده را درون تابه بریزید و حدود 3 تا 5 دقیقه با کره تفت دهید. احتیاجی نیست که پیازها طلایی شوند فقط نرم شوند کافی است. سه پیمانه و نیم ذرت را به پیازها اضافه کنید.
مرحله سوم
برای خوش طعم تر شدن ذرتتان از ادویه های خوش بو و خوش طعم به آن بزنید و ذرت ها را به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید و حواستان باشد که ذرت ها طلایی نشوند.
مرحله چهارم
شکر را به مخلوط ذرت و پیاز اضافه کنید. شیر را درون یک ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم گردد.
مرحله پنجم
مخلوط ذرت و پیاز را به شیر اضافه کنید و بگذارید همینطور روی حرارت باقی بماند و حرارت آن را کم کنید تا آرام آرام بجوشد.
مرحله ششم
بعد از اینکه ذرت ها کاملا پخته شدند آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کاملا خنک گردد سپس مخلوط شیر و ذرت را درون مخلوط کن بریزید و پوره کنید.
مرحله هفتم
پوره را از یک صافی ریز رد کنید و مایع رد شده اضافه را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و جوز هندی را درون آن رنده کنید.
مرحله هشتم
برای اینکه سوپتان قوام پیدا کند یک پیمانه دیگر شیر را کم کم به آن اضافه کنید تا به غلظتی که می خواهید برسد.
طعم سوپ را بچشید و اگر به نمک یا ماده دیگری احتیاج داشت به آن اضافه کنید. سوپ را به ظرف سروتان انتقال دهید و روی آن را با ذرت به جای مانده و جوز هندی تزیین کنید.
منبع: کتاب کاله