کنکور کارشناسی ارشد 1400 بدون تعویق برگزار می شود
به گزارش وبلاگ پایگاه داده، سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور از برگزاری کنکور کارشناسی ارشد در موعد مقرر روز های 6، 7 و 8 مرداد ماه خبر داد.

به گزارش ایرنا، فاطمه زرین آمیزی روز شنبه افزود: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، کنکور کارشناسی ارشد 1400 بدون تعویق و تاخیر برگزار می شود.
وی گفت که روز گذشته جمعه 25 تیرماه هم آزمون وکالت 99 با رعایت پروتکل های بهداشتی در 84 شهر کشور برگزار گشت.
سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور تعداد داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد 1400 را 634 هزار و 54 نفر گفت.
آزمون کارشناسی ارشد امسال بدون اعمال محدودیت رشته ای برگزار می شود و داوطلبان دوره های کارشناسی ارشد می توانند در رشته های مورد نظر خود با رعایت سایر مقررات در آزمون شرکت و در صورت قبولی ادامه تحصیل دهند.
کنکور کارشناسی ارشد 1400 قرار بود در خرداد ماه برگزار شود که به علت شیوع ویروس کرونا به روز های 6 تا 8 مرداد ماه موکول شد.
منبع: فرارو